L'oratge a Algemesí

Les dues Muixerangues protagonistes del cartell anunciador de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí

La imatge de les muixerangues torna a ser el centre del cartell anunciador de les Festes de la Mare de Déu de la Salut després de 10 anys
AW | 08/07/2016

Este matí s'ha presentat en la sala de plens de l'Ajuntament d'Algemesí el cartell anunciador de les Festes de la Mare de Déu de la Salut 2016.La guanyadora del concurs de cartells  d’enguany és la periodista i dissenyadora gràfica d’Algemesí, Mabel Garcia Álamo. La seua obra representa una Muixeranga, concretament una Alta de Sis, "realitzada per les dues colles com a símbol de la unió que la festa representa per al nostre poble", segons paraules de la seua creadora.

Després de  més de deu anys sense aparéixer en els cartells anunciadors de les Festes de la Mare de Déu de la Salut, la Muixeranga torna a ser la protagonista de la promoció dels festes declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

El treball de l'algemesinenca Mabel García Álamo serà el suport principal de la campanya que anunciarà les festes del 7 i 8 de setembre que, com cada any, omplirà els carrers del centre de la ciutat de milers de persones que s’acostaran per a viure en directe les nostres processons.

El jurat ha triat aquesta imatge que uneix els colors de la Muixeranga i la Nova Muixeranga sobre un fons negre, entre els 30 cartells presentats des dels més diversos punts de la geografia nacional.

Enguany el jurat ha estat integrat per l'alcaldessa Marta Trenzano, el regidor de Cultura, Pere Blanco, el director del Museu de la Festa, Julio Blasco, i pels especialistes en disseny i fotografia Jero Sanchis, Salvador Ferrís, Antoni Talens, Joaquín Tomás i Rosa Sebastiá.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats