L'oratge a Algemesí

La Falla Tres Moreres celebra la Festa “Rociera”

Esta és una de les festes que compta amb més acceptació entre les falles del nostre poble
AW | 13/05/2017

La Falla Tres Moreres va celebrar el passat diumenge la seua Festa Rociera. Una de les festes que, a poc a poc, s’ha fet un lloc en el calendari festiu de totes i cada una de les falles d’Algemesí i que compta amb una gran acceptació.

A les 10.30 hores es procedia a inaugurar el recinte del que pogueren gaudir fallers, amics i coneguts de la comissió, els quals abillats amb la indumentària corresponent transformaren la emblemàtica placeta de les tres moreres en el «Real de la Feria».

Fanalets i banderoles típiques de la festivitat andalusa engalanaren una celebració que comptà amb música folklòrica sevillana i gastronomia típica, a més a més diversos jocs i castells inflables per als xiquets que amenitzaren el matí, el qual va concloure amb un dinar de germanor a l’aire lliure.

Algemesí compta des de 2007 amb la Casa de Andalusia de Algemesí la qual ve celebrant des d’aleshores una romeria anual en honor a la Mare de Deu de la Salut de gran acceptació entre tots els algemesinencs.

 

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats