L'oratge a Algemesí

Esta vesprada es presenta la XVIII Trobada de Muixerangues

La presentació tindrà lloc esta vesprada a les 20 hores al saló de plens
Algemesiweb | 18/05/2017

La XVIII Trobada de Muixerangues es presenta esta vesprada a les 20 hores en el saló de Plens de l’Ajuntament d’Algemesí. L’acte serà presidint per l’alcaldessa, Marta Trenzano, i pel regidor de cultura, Pere Blanco i també per representants de les dues colles muixerangueres de la nostra ciutat.

Foto Ximo Ferrar

La Trobada de Muixerangues és un espectacle de torres humanes únic al País Valencià, on cada colla local, la Muixeranga d'Algemesí i la Nova Muixeranga d'Algemesí, convida a una altra colla, generalment castellera, encara que també han actuat falcons i moixiganguers, i tots ells realitzen la seua actuació en forma de tres rondes i una ronda final de pilars.

Any rere any, aquesta Trobada aglutina en la plaça Major d’Algemesí més aficionats a les torres humanes i als castells que ens visiten per conèixer el bon fer de les colles locals i de les convidades.

Fotos: Ximo Ferrer i Temps de Muixerangues

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats