L'oratge a Algemesí

Alumnes de l’Escola Pia participen en un projecte europeu a Lituània

El projecte Erasmus+ en que participen alumnes i professors de l’Escola Pia està dedicat a la solidaritat
Algemesiweb | 19/05/2017

Un grup d'alumnes i mestres de l'Escola Pia d'Algemesí ha participat, durant una setmana d'estada en la ciutat lituana d'Utena, en el marc del programa europeu "For a greener world...let the children act!". El projecte en què participa este centre d’Algemesí, junt amb altres països europeus, gira entorn la solidaritat.

Amb la solidaritat com a tema central de treball, els diversos països han presentat les iniciatives que duen a terme en les seues escoles per tal de conscienciar l'alumnat de la necessitat de fomentar actituds solidàries amb les persones i l'entorn que ens envolta.

Aquest ha estat l'últim dels sis encontres internacionals que s'han dut a terme en els darrers dos cursos i del que han pogut gaudir més de 3000 alumnes de sis escoles diferents. L’actual projecte europeu «ha servit com a eina per a compartir experiències didàctiques amb la resta de països i per a establir forts vincles de relació, no solament entre el professorat, sinó també entre les famílies i l'alumnat, nucli central de la tasca educativa» segons ens expliquen des la direcció d’este centre educatiu d’Algemesí.

La participació del col•legi San Josep de Calassanç d'Algemesí en els projectes europeus Erasmus+ no ha estat puntual, donat el fet que estan a l'espera de rebre resposta a la sol·licitud de concessió d'un nou projecte KA1 "European brotherhood" per a ser implementat el proper curs.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats