L'oratge a Algemesí

Els exàmens per a les 29 borses de treball de la Generalitat se celebren el pròxim 1 de juliol

L'hora i els torns es faran públics abans del 10 de juny
Algemesiweb | 19/05/2017

Els exàmens per a la constitució de 29 borses lliures d'ocupació temporal dels grups A1 i A2 de la Generalitat se celebraran el pròxim 1 de juliol, en els campus de les universitats de València, Alacant i Castelló. De moment, el nombre provisional de persones admeses és de 17.709 entre les tres províncies.

Tant els horaris concrets dels exàmens, com els torns en els quals cada aspirant realitzarà les proves, es faran públics abans del pròxim 10 de juny, una vegada esmenades les al·legacions presentades per a la llista definitiva d'admesos i resoltes les sol·licituds de mesures d'adaptació per a les persones que ho hagen sol·licitat per raons de diversitat funcional. La llista definitiva d'aspirants es publicarà abans d'acabar el mes de maig.

La prova selectiva consistirà a contestar per escrit a un qüestionari de 40 preguntes per al subgrup A1 i de 30 preguntes per al subgrup A2, amb quatre respostes alternatives de les quals solament una d'elles serà la correcta. En el temari s'inclouen la Constitució Espanyola, l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú; la Llei 40/2015, de Règim Jurídic del sector públic; la Llei 10/2010, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana; la Llei 5/1983, del Consell, i la Llei 9/2003, de 2 d'abril, de la Generalitat, per a la igualtat de dones i homes.

Segons ha explicat la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, "aquesta convocatòria ha suposat un magnífic treball d'organització realitzat per la Direcció general de Funció Pública en molt poc temps, amb l'objectiu de dignificar els serveis públics de l'Administració valenciana, que ha sigut quasi desmantellada en els últims anys".

Per a Bravo, "el procés, a més, es va a fer amb les màximes garanties de transparència i eficàcia perquè els valencians tornen a tenir, com més prompte millor, l'Administració que mereixen".

En el cas que el nombre d'aprovats siga molt superior a l'estimació de vacants que es preveja cobrir, la Comissió de Seguiment d'Ocupació temporal podrà acordar la baremació d'aquelles persones que superen una determinada puntuació mínima en la prova selectiva i, quan les necessitats del servei ho requerisquen, es podrà acordar baremar a la resta de participants.

Document on es detallen les especialitats convocades:

http://www.gva.es/contenidos/publicados/multimedia/prensa/20170518/doc/JUST_Nota_Fecha_Examen_Bolsas_de_Trabajo_CAST.pdf

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats