L'oratge a Algemesí

Finalitza el festival de Música a la Xopera amb l’actuació de La Chamana

Un tribut a Chavela Vargas acomiada el festival
Algemesiweb | 28/07/2017

L'espectacle musical La Chamana serà hui el darrer concert dels que s’han celebrat en esta edició de Nits de Música a la Xopera. El festival musical d’estiu dirigit per Josep Maravilla finalitza amb les cançons de la mexicana Chavela Vargas interpretades per este grup a l’enclau de la zona d’oci de la Xopera. El concert començarà a les 22:30 i és gratuït.

En este tribut a la cantant mexicana Chavela Vargas es podran escoltar les cançons de la diva ranxera acompanyades per un espectacle teatralitzat on es representaran passatges de la seua vida. Chavela Vargas va sorprendre durant la seua vida per la seua actitud desafiadora i la seua aposta radical, no solament va ser la seua aparença la que se saltava les regles establides, sinó que musicalment va prescindir del mariachi i va eliminar de les rancheres el seu caràcter de festa i va mostrar al nu la seua profunda desolació.

Finalitza el festival de Música a la Xopera amb l’actuació de La Chamana 

La vida i la música de Chavela Vargas van viuere en paral·lel i amb abocades al precipici del tequila i de les borratxeres. Una vida esgarrada i a la vegada exitosa, sobre tot en els últims anys de la seua vida, que de segur esta nit podrem conèixer un poc més.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats