L'oratge a Algemesí

Més Algemesí critica la “permissivitat” amb l’aparcament de cotxes oficials

Denuncies que hi ha hagut 3 cotxes oficials davant d’una porta d’emergències i no s’ha multat cap
Algemesiweb | 28/07/2017

Més Algemesí ha denunciat en un comunicat que 3 cotxes oficials han estat aparcats en un lateral de l’ajuntament, davant la única porta d’emergència antipànic amb que compta la casa consistorial. “Malgrat que l’ajuntament compta darrere amb un pàrquing de més de vint places i un subterrani amb 7 més que perfectament podien haver reservat per a aparcar aquests cotxes oficials” apunten.

Consideren que este fet s’ha degut a una suposada imprevisió per part de l’equip de govern. Assenyalen que “eixos cotxes possiblement corresponen al subdelegat del govern que ha assistit a la Junta de Seguretat que hi havia convocada ahir i a responsables de la policia autonòmica, ja que un dels vehicles portava en el seu interior una identificació com a que era un vehicle oficial de la policia autonòmica”.

El portaveu del Grup Municipal de Més Algemesí, Josep Bermúdez, també han informat que ha realitzat unes fotos que posarà demà a disposició de la policia municipal per a que actue amb el mateix zel que actual amb la resta de ciutadania. En elles s’identifica clarament la matrícula dels tres vehicles.”Uns vehicles dels màxims responsables de la seguretat ciutadana no poden causar inseguretat dificultant l’ús d’una eixida d’emergència” consideren des de Més Algemesí.

Recorden que en març es produí “una “campanya” de multes que, sense avís massacrà a la ciutadania, a la ciutadania incomplidora, clar. Les dades demostren que algú o alguns donaren una ordre o decidiren canviar d’estratègia a l’hora de multar. Pel que fa a les multes que són de competència municipal de les 115 multes de gener o les 175 de febrer es passà en març a 349 segons dades oficials”. I afirmen que “no es pot ser tan sever amb uns i tant tolerants amb altres pel simple fet de voler quedar bé amb les “autoritats de València”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats