L'oratge a Algemesí

Sanitat activa l'alerta per altes temperatures en la Ribera Alta

Més de 130 municipis de la Comunitat Valenciana estan en alerta per la calor
Algemesiweb | 28/07/2017

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, segons les prediccions del Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), manté per a hui divendres el nivell alt o taronja (temperatures que podrien superar els 39º) en algunes zones de les comarques de la Foya de Bunyol, La Canal de Navarrés, La Ribera Alta, L'Horta Sud, La Costera, Vall d'Albaida, El Comtat, La Safor i La Marina Alta.

L’alerta que es va activar ahir i continua hui afecta les zones climatològiques 15, 16, 17, 18 i 20. Els municipis que corresponen a la zona climatològica 15 són Alboraig, Bicorb, Bunyol, Dosaigües, Macastre, Millars, Énguera (Navalón i serra), Quesa, Torís i Yátova.

Sanitat activa l'alerta per altes temperatures en la Ribera Alta 

La zona climatològica 17 està integrada pels municipis de Alcàntera de Xuquer, Alcúdia de Crespins, Antella, Barxeta, Bellús, Beneixida, Canals, Càrcer, Cerdà, Cotes, Estubeny, Gavarda, el Genovés, L'Ènova, La Granja de la Costera, La Pobla Llarga, Llanera de Ranes, Lloc Nou del Fenollet, La Llosa de Ranes, Manuel, Novetlé, Rafelguaraf, Rotgla i Corberà, Sallent, Senyera, Torrella, Vallés, Vilanova de Castelló i Xàtiva.

D'altra banda, els municipis que engloben la zona climatològica 16 són Alberic, Alcàsser, Alfarb, Algemesí, Alginet, Alzira, Anna, Benicull de Xúquer, Benimodo, Benimuslem, Bolbait, Carcaixent, Carlet, Catadau, Xella, Énguera (poble i Aquest), Guadassuar, L'Alcúdia, Llombai, Massalaves, Montroi, Montserrat, Navarrés, Picassent, Real de Montroi, Sumacàrcer i Tous.

Així mateix, la zona climatològica 18 comprèn els municipis d'Atzeneta d'Albaida, Agullent, Aielo de Malferit, Aielo de Rugat, Albaida, Alfarrasí, Bèlgida, Beniatjar, Benicolet, Benigànim, Benissoda, Benissuera, Bufalí, Carrícola, Castelló de Rugat, El Palomar, Guadassèquies, La Pobla del Duc, Llutxent, Moixent, Montaverner, Montesa, Montitxelvo, Olleria, Ontinyent, Otos, Pinet, Quatretonda, Ràfol de Salem, Salem, Sempere, Terrateig,Vallada Alcosser de Planes, Almudaina, LAlqueria dAsnar, Beniarrés, Benillup, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, L'Orxa, Emmuralle d'Alcoi i Planes.

Quant a la zona climatològica 20, els municipis que la componen són Almoines, L'Alqueria de la Comtessa, Barx, Bellreguard, Beniarjó, Benifairó de la Valldigna, Beniflà, Benirredrà, Daimús, Favara, Gandia, La Font d'en Carròs, Miramar, Oliva, Palmera, Piles, Potries, Rafelcofer, Real de Gandia, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Xeresa, Dénia, El Verger, Els Poblets i Xàbia.La previsió per hui divendres és que es mantinguen les temperatures en aquestes zones. D'aquesta manera, en produir-se aquest augment de temperatures, s'han activat les mesures per a transmetre les recomanacions de cara a prevenir els efectes de la calor en la salut, en els col·lectius més vulnerables, especialment persones majors, malalts crònics, persones socialment aïllades, persones que treballen en ambients exposats a la calor i xiquets.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats