L'oratge a Algemesí

Es reuneix la Junta de Seguretat per a coordinar els dispositius per a les festes de setembre

La Junta de Seguretat constata els bons indicadors de seguretat ciutadana a Algemesí
Algemesiweb | 29/07/2017

Caps policials i responsables institucionals han establit en la reunió mantinguda en la Junta de Seguretat d'Algemesí els protocols i dotació d’equips per a mantenir la prevenció en les dues festes multitudinàries que té la ciutat al setembre: la Festa de la Mare de Déu de la Salut i la Setmana Taurina.

El subdelegat del Govern, José Vicente Herrera; el director general de l'Agència de Seguretat i Emergències, José María Ángel, juntament amb el regidor de Seguretat, Asensio García, i l'alcaldessa, Marta Trenzano, i diversos comandaments de la Policia Nacional i la Policia Local, han planificat els dispositius de seguretat i emergències per a les pròximes festes de setembre.

Algemesí una ciutat segura

Al mateix temps s'han analitzat les dades de criminalitat i incidències que han sigut qualificats com “molt bons a Algemesí” pel subdelegat del Govern, mentre que per al director general de Seguretat els indicadors del Ministeri de l'Interior mostren una ciutat més segura. També s'ha tractat la integració en el sistema VioGen, el sistema de seguretat integral en els casos de violència de gènere.

Es reuneix la Junta de Seguretat per a coordinar els dispositius per a les festes de setembre 

L'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, ha felicitat als agents de la Policia local i la Policia Nacional pel seu treball de prevenció que s'han vist reflectits en aquesta reducció de delictes, a més d’incentivar al fet que continuen aquestes relacions fluïdes que “porten a una bona coordinació i un treball eficaç”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats