L'oratge a Algemesí

La solidaritat d’Algemesí amb refugiats de Síria

Refugia’l ha recaptat des de gener 6.500 euros per a cobrir les necessitats dels refugiats
Algemesiweb | 02/08/2017

Un grup d’algemesinencs pertanyents a Refugia’l, associació en al qual participa Algemesí Solidari, van partir el passat 27 de juliol a Atenes per donar suport a un grup de refugiats siris a la capital hel·lena. Els algemesinencs i algemesinenques que s’han traslladat fins a Atenes tornen el pròxim 5 de setembre i durant tot aquest agost realitzaran una valuosa tasca humanitària.

Els integrants de Refugia’l han eixit cada últim dissabte al mercat durant este any i han repartit coques salades i dolces a canvi de la voluntat dels veïns d’Algemesí. En poc més de mig any han arreplegat prop de 6.500 euros, organitzant a més un sopar solidari, per la generositat de la Societat Musical d’Algemesí José Moreno Gans i fins i tot amb la campanya de recollida realitzada per una de les integrants al seu país d’origen, al Canadà.

La solidaritat d’Algemesí amb refugiats de Síria 

La tasca humanitària que estan duguen a terme a Grècia situa als voluntaris algemesinencs a camps, pisos ocupats (squads) o escoles abandonades on es dediquen a “repartir racions de menjar, productes d’higiene, classificar la roba que els arriba, dinar amb ells, atendre els xiquets i posar també un punt d’alegria durant el dia per acabar esgotats quan cau la nit” segons informen des de la web d’Algemesí Solidari.

Refugia'l a Atenes

Els diners recaptats per la solidaritat dels algemesinencs serviran per a poder comprar menjar, sabó o qualsevol cosa útil per a viure dignament, però que els refugiats van perdre quan abandonaren les seues cases fugint de les bombes.

El grup d’Algemesí, com va fer l’any passat, tornarà a intentar ajudar dins del Projecte Elea, al camp Eleonas on viuen 2.000 persones de totes les edats. L’altre front està en els squads, pisos ocupats i col·legis abandonats, en una d’aquestes escoles es poden comptabilitzar més de 500 persones.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats