L'oratge a Algemesí

La Generalitat ja ha abonat més de 4,6 milions d'euros de les ajudes al lloguer de 2016

Aquestes ajudes subvencionen, des de l'1 de gener fins al 31 de desembre, fins al 40% del preu del lloguer, amb un màxim anual de 2.400 euros
Algemesiweb | 03/08/2017

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ja ha pagat més de cinc milions d'euros als beneficiaris de les ajudes al lloguer corresponents al 2016. En concret, s'ha pagat un total de 4,6 milions d'euros dels 7,8 milions d'euros comptabilitzats que es pagaran en breu.

La directora general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, ha recordat que l'any 2016 la Generalitat Valenciana va aconseguir augmentar el nombre de beneficiaris d'aquestes ajudes pel que fa a l'exercici de 2015. Així, ha explicat que "d'aquestes ajudes s'han beneficiat 4.383 persones més que en 2015 perquè en total s'han concedit un 150% més d'ajudes". S'han concedit un total de 7,9 milions d'euros que beneficien a 5.915 persones quan en 2015 només van rebre aquestes ajudes 2.418.

La Generalitat ja ha abonat més de 4,6 milions d'euros de les ajudes al lloguer de 2016 

Segons ha explicat la directora general, "l'augment dels beneficiaris es deu al fet que el Consell ha eliminat requisits restrictius que havia imposat l'anterior Govern per a gestionar millor els recursos i garantir el dret a l'habitatge i ajudar al màxim nombre de gent possible, treballem per a les persones".

Aquestes ajudes que convoca el departament que dirigeix la consellera María José Salvador, subvencionen des de l'1 de gener fins al 31 de desembre, fins al 40% del preu del lloguer, amb un màxim anual de 2.400 euros. Els ingressos totals de tots els membres que viuen en la casa no poden ser superiors a tres vegades el IPREM.

Tramitació

La directora general ha recordat que aquestes ajudes "es convoquen en el marc del Pla Estatal i és el Ministeri qui fixa condicions, terminis i requisits". En aquest cas, el Pla Estatal 2013-2016 va introduir com a novetat la concurrència competitiva prèvia entre els potencials interessats a concórrer a les ajudes el que obliga a les administracions autonòmiques a pagar aquestes ajudes sempre a l'any següent de concedir-les, és a dir si es concedeixen en 2016 es paguen en l'exercici 2017, "ja que és impossible resoldre-les, previ estudi de totes les peticions, tramitar-les i pagar-les dins del mateix exercici".

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats