L'oratge a Algemesí

Comencen les obres del col·lector del carrer Albalat

Es va a realitzar una connexió del col·lector dels números imparells amb els parells que tenen més capacitat
Algemesiweb | 07/08/2017

L’Ajuntament d’Algemesí ha informat que el dilluns dia 7 d’agost comencen les obres del col·lector d’aigües que discorre pel carrer Albalat entre els números 111 i 121. Concretament, la zona d’esta actuació que corre a càrrec de l’empresa Aguas de València, serà des del pou de registre ubicat entre els números 119-121 fins el pou de pluja ubicat en el carrer Catedràtic Mercé, cantó al carrer Albalat.

Segons han informat als veïns des del consistori el col·lector ubicat en les voreres del números imparells presenta un problema de contrapendent i que en la temporada de fortes pluges arriba a produir filtracions al veïns. Per solucionar este problema es realitzarà una connexió del col·lector dels números imparells amb els parells que disposen de major capacitat.

Afectat el tràfic de vehicles

L’execució de l’obra afectarà al tràfic de vehicles d’esta transitada via d’eixida de la nostra localitat, motiu pel qual l’Ajuntament ha anunciat que es reordenarà temporalment seguint les indicacions de la Policia Local. El consistori ha indicat que el dia 11 és la data fixada previsiblement per a la finalització d’esta obra.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats