L'oratge a Algemesí

L’Ajuntament aprova 400.000 € del romanent de 2016 per a l’obra del Jaume I

L'Ajuntament d'Algemesí destinarà una part del romanent als projecte de la piscina descoberta i a una nova casa de la música
Algemesiweb | 07/08/2017

L'Ajuntament d'Algemesí ha aprovat, per unanimitat en ple extraordinari, la destinació del romanent de tresoreria de 840.000 euros al tancament del pressupost de 2016. La major inversió es farà en la reforma del Centre Cultural Jaume I. A la realització s'han destinat 400.000 euros. Per volum d'inversió li segueix la renovació de la gespa artificial del camp de futbol del Poliesportiu Municipal Joan Girbés on s'han pressupostat 130.000 euros.

Altres inversions que es duran a terme amb aquest superàvit del pressupost de l'any passat (2016) són diverses obres en centres escolars, millores en l'avinguda de Bernat Guinovart, el monument que recordarà als morts en l'accident aeri d'Eivissa, la rehabilitació del trinquet del poliesportiu i la rehabilitació de la seu de l'associació Adisalge.

Juntament amb la destinació d'aquest romanent de la tresoreria municipal s'ha acordat un expedient de modificació de crèdits mitjançant el qual es dota una partida pressupostària per a redactar el projecte de rehabilitació de la piscina descoberta i el projecte de construcció d'una nova casa de la música.

L’Ajuntament aprova 400.000 € del romanent de 2016 per a l’obra del Jaume I 

L'Ajuntament destinarà l'aportació extraordinària de 123.000 euros de la Diputació de València que serviran, entre altres coses, per a la rehabilitació d'habitatges socials.

L'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat el consens al que s'ha arribat per a dur a terme aquestes inversions dins de les limitacions de l'actual legislació. “Agrair el diàleg, consens i les aportacions del Partit Popular i Més Algemesí per a dur a terme aquestes importants inversions per a la ciutat”, assegura Trenzano.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats