L'oratge a Algemesí

Millores a les zones infantils del Pla i la Xopera

L’Ajuntament d’Algemesí completa i millora els jocs infantils en l’espai recreatiu de La Xopera i en la zona residencial del Pla
Algemesiweb | 07/08/2017

L’Ajuntament d’Algemesí ha dut a terme actuacions puntuals per a millorar els espais infantils de la Xopera i del Pla en el que correspon a la segona fase d’adequació de les zones de joc infantils de la ciutat. Pel que fa a la zona del Pla, s’ha instal·lat una tanca de fusta que envolta un joc de trepa piramidal, més un nou gronxador adaptat a xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda. En La Xopera s’ha ubicat un nou gronxador també adaptat a aquestes necessitats especials.

A principis d’aquest any, l’Ajuntament d’Algemesí va finalitzar les obres de millora i nova creació de zones de jocs infantils per un import total de 115.000 euros. Les actuacions es realitzaren en les zones existents de la plaça d’Argentina, plaça d’Espanya (Carrascalet), passeig de Bernat Guinovart (front col·legi Santa Anna) i plaça del Mercat. Un nou espai de jocs infantils es va a ubicar al barri del Raval, tancant així les cinc àrees que ja s’han renovat, millorat i ampliat.

Pau Montalvà, regidor d’Urbanisme, ha explicat que “estem apostant per la millora tant de la qualitat com de l’accessibilitat dels jocs infantils a la nostra ciutat. Pel que fa a l’accessibilitat, era un aspecte abandonat per l’anterior equip de govern i ara cal posar-se al dia. La presència dels jocs adaptats en diferents zones del poble per a tots els xiquets i xiquetes del poble, independentment de la seua mobilitat, ens recordarà que hi ha altres realitats que conviuen amb les nostres i que, molt a sovint, es veuen oblidades. Era important portar endavant aquesta actuació”.

Millores a les zones infantils del Pla i la Xopera 

Aposta també per un bon ús d’aquests elements d’oci: “Ja hem tingut que reparar alguns dels nous elements instal·lats. La grandíssima part dels nostres veïns i veïnes fan un ús correcte dels jocs. No obstant, en breu indicarem amb uns cartells en els propis columpis, el cost de les reparacions que s’estan realitzant, a fi d’augmentar la conscienciació pel bon ús que es deu fer d’ells.”

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats