L'oratge a Algemesí

La Generalitat destina 722.000 euros a la construcció de la rotonda del Camí de la Creueta

Obres Públiques construirà una rontonda en el Camí de la Creueta per a millorar la seguretat vial en l'encreuament de l'eixida d'Algemesí
Algemesiweb | 10/08/2017

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha licitat les obres per a la construcció d'una rotonda en el Camí de la Creueta a Algemesí amb un pressupost de 722.000 euros, segons publica el DOGV. Com informàvem fa uns dies a AW en el plenari de juliol l’Ajuntament d’Algemesí iniciarà en setembre les expropiacions per a què la construcció puga començar el més aviat possible.

L'encreuament del Camí de la Creueta amb la via d'eixida d'Algemesí per l'est està conformada actualment per una intersecció en forma de creu canalitzada, amb una una visibilitat reduïda i regulada amb senyalització de stops en el camí de la Creueta. El volum de tràfic en la intersecció és elevat, i es permeten els girs a esquerra.

Millorar la seguretat

Per a millorar la seguretat vial d'aquest encreuament, la conselleria que dirigeix María José Salvador construirà una glorieta completa en la intersecció del Camí de la Creueta amb el camí de domini públic 5120, en el punt d'inici de la carretera CV-512, en l'eixida aquest d'Algemesí.

La Generalitat destina 722.000 euros a la construcció de la rotonda del Camí de la Creueta 

La glorieta s'ha dissenyat d'acord amb les recomanacions del Servei de Seguretat Vial de la Conselleria, i permetrà l'encreuament d'ambdues vies en condicions adequades de seguretat, al mateix temps que permetrà la pacificació del tràfic en aquest tram on les les velocitats d'operació són elevades.

Les actuacions de millora de la seguretat vial constitueixen un aspecte fonamental en la gestió de les carreteres de la Generalitat. En aquest sentit, l'encreuament de carreteres periurbanes amb camins rurals, sent el volum de tràfic d'ambdues vies elevat, constitueix un punt de risc potencial d'accidentalitat, augmentant aquest risc l'existència d'escassa visibilitat en molts d'aquests punts.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats