L'oratge a Algemesí

La Regidoria de Joventut convoca el II Premi de Ciències Socials

Els originals es poden presentar fins el 17 d’octubre a l’Espai Jove
Algemesiweb | 04/10/2017

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Algemesí convoca el II Premi de Ciències Socials “Vicent Castell” per a joves investigadors. La dotació del premi es de 1500€ i a més la publicació del treball guanyador. Els participants podran lliurar el seu treball fins el 17 d’octubre a l’Espai Jove.

La finalitat del Premi de Ciències Socials és impulsar l'anàlisi i el debat entorn de les transformacions i els reptes socials, ambientals, tecnològics i de salut a què s'enfronta la societat contemporània de la zona de la comarca de la Ribera. Es contemplaran fonamentalment estudis emmarcats en aspectes de la nostra realitat social comarcal, des de l'àmbit de la sociologia de l'educació, de la salut, d'urbanisme, medi ambient o economia.

El jurat valorarà i premiarà investigacions de rigor científic i acadèmic.

Els treballs que s’hi presenten han de ser inèdits amb una extensió màxima 300 pàgines i caldrà que estiguen redactats en valencià o castellà.

S'entregarà en l'Espai Jove, abans de la data límit d'entrega de treballs, un sobre tancat amb el nom del treball i dels autors amb el CV de cada un dels que ho realitzen, un breu resum de l'estudi (1000 caràcters màxim) i una carta en què s'expressarà la voluntat de participar en la convocatòria i l'acceptació de les bases del premi.

La data límit per a l'entrega dels treballs serà el 17 d'octubre de 2017.Els sobres tancats s'entregaran en l'Espai Jove, primera planta del Mercat Municipal en la Plaça del Mercat d'Algemesí, en horari de 9 a 13 hores. La resolució del jurat es comunicarà a tots els concursants el dimarts 29 de novembre i l'entrega del premi serà l'endemà 30 de novembre de 2017

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats