L'oratge a Algemesí

L’actor d’Algemesí Paco Trenzano continua en la desena temporada de la “La que se avecina”

Trenzano ja va participar 3 capítols de la popular sèrie de Telecinco en la passada temporada
Algemesiweb | 05/10/2017

L’actor d’Algemesí Paco Trenzano torna a repetir en la desena temporada de la popular sèrie de Telecinco “La que se avecina”. La nova temporada de la sèrie es va inaugurar anit a les 22 hores a la cadena d’àmbit estatal. Trenzano actua estos dies a València a l’espai La Inestable amb l’obra ELSE Y HENRY amb la qual també visitarà diferents ciutats espanyoles i estadounidenques.

En la passada temporada Trenzano va aparèixer tres capítols i també en un de la sisena temporada de “La que se avecina”. El personatge que interpreta en la sèrie l’actor algemesinenc, és el jove doctor Sánchez, seriós i eficaç en el seu treball, respectuós amb els altres, però alhora bromista i amb un peculiar sentit de l'humor.

El metge es veurà obligat a batallar amb veïns del complex residencial, com Enrique Pastor (José Luis Gil), Javier Maroto (Antonio Pagudo), Fermín Trujillo (Fernando Tejero) i Berta Escobar (Nathalie Seseña), entre altres.

L'actor nascut a Algemesí ha participat en sèries com 'Amb el cul a l'aire', 'Bon dia, bonica' o com a presentador del programa infantil 'Babalà' i fa uns mesos en la sèrie “Centro medico” de TVE. En la gran pantalla ha protagonitzat el llargmetratge 'Dva', així com els curts 'Un any i un dia', 'Futur incert' o 'Faltes lleus'. Darrerament també ha format part de l’equip d’actors de la pel·lícula NUESTROS HIJOS de Esther ĺlorens i en l’obra de teatre “El se i Henry” que s’acaba d’estrenar este setembre en València.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats