L'oratge a Algemesí

L’Escola de Música JMG enceta un curs amb més de 400 alumnes matriculats

Activitats extraescolars a diferents col·legis del poble, l’adquisició de material interactiu i nou equip directiu principals novetats d’enguany
Eva Tortajada | 05/10/2017

Aquest curs 2017-2018 l’Escola de Música JMG comença un nou projecte acadèmic amb molta il·lusió. A partir d’octubre professorat del centre impartirà classes extraescolars de música a les escoles “Verge del Pilar” del Carrascalet i “Ribalta”. Aquests centres han apostat per la jornada continuada i des de l’Ajuntament d’Algemesí s’ha comptat amb associacions locals per a realitzar algunes de les activitats extraescolars per les vesprades, entre elles la Societat Musical a través de l’Escola de Música JMG.

D’altra banda, des de la Societat Musical s’adquireix material musical constantment. Com cada any, s’ha comprat instrumental nou, el qual es cedeix de forma gratuïta per a que l’alumnat puga aprendre música en bones condicions i de forma molt econòmica. Però la principal novetat d’aquest curs ha estat l’adquisició de dues pissarres digitals amb les quals es pretén ampliar les possibilitats dins l’aula, així com proposar noves i divertides activitats a l’alumnat.

Fa temps que l’Escola de Música JMG creix en nombre d’alumnes i en qualitat dels seus ensenyaments. Aquest serà el quart curs consecutiu que el centre algemesinenc supera els 400 alumnes matriculats. Per tal de gestionar aquesta gran quantitat d’alumnat i les activitats que s’organitzen s’ha creat un equip directiu que ajudarà al director Òscar Albiach en la seua tasca; Eva Tortajada (Cap d’Estudis) i Cristina Gallego (Secretària) ja formen part de la nova directiva de l’Escola.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats