L'oratge a Algemesí

L’algemesinenc Vicent Girbés guardonat amb un accèssit del premi Robotnik

Li ha sigut concedit pel Comité Espanyol d’Automàtica com a millor tesi doctoral
Algemesiweb | 06/10/2017

L'algemesinenc Vicent Girbés Juan ha estat guardonat amb un accèssit en el Premi Robotnik, a la millor tesi doctoral de robòtica del 2016, concedit pel Comité Espanyol d'Automàtica. El doctor algemesinenc ha sigut guardonat pel seu treball titulat "Clothoid-based Planning and Control in Intelligent Vehicles". L'acte d'entrega del premi es va celebrar a Gijón el passat mes de setembre, durant les XXXVIII Jornades d'Automàtica.

L’algemesinenc Vicent Girbés guardonat amb un accèssit del premi Robotnik 

Aquest però, no és el primer premi d'investigació concedit a Vicent Girbés, ja que l'any 2014, a la IX edició del Premi Científic-Tècnic Ciutat d'Algemesí, va rebre el premi per a joves investigadors de la Ribera del Xúquer, pel treball anomenat "Sistema antibolcada i anticol·lisió per a vehicles de passatgers i transport de materials".

Actualment Vicent gaudeix d'un contracte postdoctoral concedit per la Generalitat Valenciana treballa com a personal d'investigació en l'Institut de Disseny i Fabricació de la Universitat Politècnica de València. En novembre d'aquest any viatjarà a Londres per a treballar al Laboratori de Robòtica Personal de l'Imperial College London, una de les universitats més prestigioses del món

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats