L'oratge a Algemesí

El MuVIM recupera les instantànies de la ‘històrica’ manifestació del 9 d’Octubre de 1977

La manifestació ara fa 40 anys, va traure al carrer milers de valencians i valencianes
Algemesiweb | 07/10/2017

La mostra 9 d’Octubre de 1977, Retrats d’una il·lusió, s’exposa el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), depenent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i exhibirà al seu vestíbul fins el proper més de gener.

L’exposició s’integra d’una selecció de fotografies realitzades durant la celebració de la diada del 9 d'Octubre de 1977 pel col·lectiu «El Cameraman». Unes instantànies que posen de relleu les diferents opinions i creences existents en aquell moment entre la ciutadania valenciana, tot just durant el període de conformació de l’autogovern.

El MuVIM recupera les instantànies de la ‘històrica’ manifestació del 9 

Per això mateix va resultar tan excepcional aquella manifestació que, ara fa 40 anys, va traure al carrer milers de valencians i valencianes que pensaven de manera radicalment diferent —sobre el nom i l'extensió del seu territori, sobre l'ensenya més adequada per a identificar-lo, sobre el caràcter i la filiació de la llengua que parlen— per tal de demanar una mateixa cosa tots plegats: l'Estatut d'Autonomia.

El MuVIM exposa ara, en el seu vestíbul, una selecció de fotografies realitzades aquella diada pel col·lectiu «El Cameraman»: els retrats d'una il·lusió compartida que va fer possible un major autogovern per a tots els valencians i les valencianes.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats