L'oratge a Algemesí

Últims dies per a presentar propostes als Pressupostos Participatius

El termini per a presentar propostes ha estat actiu des del passat 18 de setembre i finalitza el dilluns 9 d’octubre
Algemesiweb | 07/10/2017

Més de 50 propostes de veïns i associacions d’Algemesí han arribat ja a la web oberta per l’Ajuntament des que s’inicia el procés dels pressupostos participatius. Els algemesinencs hem pogut presentar propostes per diversos mitjans des del passat 18 de setembre en que s’inicia el termini.

Els qui encara no ho hagen fet tenen fins dilluns, 9 d’octubre, per enviar les propostes a la pàgina web www.algemesiparticipa.es o presentar-les personalment pel registre d'entrada del consistori.

En finalitzar el termini els tècnics municipals estudiaran totes les propostes que passaran pels consells municipals de participació on es triaran huit propostes. Tota la població major de 16 anys podrà votar aquestes propostes per a triar les que s'inclouran en els pressupostos municipals de 2018.

L’Ajuntament pretén augmentar la participació

Per al regidor de Participació Ciutadana, Marc Vendrell, es tracta de continuar l'aposta perquè la gent participe en la política municipal. L'any passat van participar en el procés 2.000 persones i la pretensió municipal és aconseguir enguany més implicació en el procés tant pel que fa a les propostes com a les votacions. Des de l’Ajuntament s’ha convidat a la participació a totes les forces polítiques, associacions locals i als veïns per a escollir les millors opcions.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats