L'oratge a Algemesí

El Museu de la Festa i Fotoaficionats presenten les festes d’Algemesí a la Font de la Figuera

La Nova Muixeranga d'Algemesí va participar en els actes del 9 d'octubre de la Font de la Figuera
Algemesiweb | 10/10/2017

El Museu i Fotoaficionats-Algemesí presenten la Festa de la Mare de Déu de la Salut en el Museu Històric-Etnològic de la Font de la Figuera. En l'acte han intervingut l'Alcalde de La Font de la Figuera Vicent Muñoz, la regidora de cultura Verónica Reyes, el president de Fotoaficionats Algemesí Ximo Tomàs í El director del Museu de la Festa d'Algemesí, Julio Blasco.

D’altra banda la colla de la Nova Muixeranga va participar ahir dilluns en els actes commemoratius del 9 d’octubre a la Font de la Figuera. Un dia abans, la colla algemesinenca també va participar en les festes de Moros i Cristians de la ciutat alacantina de Crevillent.

Fotos en La Font de la Figuera

Des de Fotoaficionats Algemesí, amb aquesta exposició, pretenen que tot aquell que la visite done un passeig visual per tots els aspectes que sumen i donen forma a la festa de la Mare de Déu d´Algemesí. Amb aquest tomb amb la mirada i càmera en mà han captat imatges que hui ja formem part del passat, que són història i, tanmateix, el nostre patrimoni.

Amb l’exposició fotogràfica es preten que tot allò que succeeix pels carrers del nostre poble el dia gran de la festa estiga representat amb imatges, mostrant detalls que, de vegades per efímers, escapen als ulls dels qui miren i observen la festa al carrer participant tant com a públic o amb un del balls.

Els fotògrafs participants en esta exposició són:

XIMO TOMÁS, RAÚL SÁNCHEZ, JOSEP E. NAVAL, ARTURO CASTERÁ, VICENT ESTEVE, TONI ROIG, RICARDO ESTEVE, RAFA MONTAGUD, J. FERRANDO, XIMO BUENO, VICENT PIQUER, ELADIO GARCÍA, ÁNGEL BOSCH, XIMO TORRES, PACO TORTOSA, VICENT GRANELL.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats