L'oratge a Algemesí

L’algemesinenc “Forner Jugador de Pintura” crea peces exclusives per a ajudar a Baasneere

La venda de les peces es destinarà íntegrament al projecte de construcció del col·legi de Baasneeré que du a terme Algemesí Solidari
Algemesiweb | 10/10/2017

L'edició limitada de 50 peces, seriades i certificades per l'artista, es posa a la venda a través de Facebook i la recaptació es destinarà al projecte de construcció d'un centre de *secundària que està duent a terme l'ONG Algemesí Solidari en Baasnere, en l'estat africà de Burkina Faso

Per a dur a terme aquesta acció artístic-solidària, l'artista algemesinenc“FORNER jugador de pintura” s'ha envoltat d'un equip d'experts en tots els àmbits de l'art, l'escriptura, la fotografia, i la pintura que, de forma altruista, han desenvolupat els seus dots professionals d'acord a les necessitats del projecte.

L’algemesinenc “Forner Jugador de Pintura” crea peces exclusives per a ajudar a Baasneere 

En Solidart’17, la pintura passa a ser la protagonista, fonent-se cos a cos amb l'artista. Del resultat d'aquesta acció, han sorgit un total de 50 peces que seran presentades demà a través de la pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/events/299169663901926/?active_tab=about

Des d'aquesta pàgina es podrà assistir a cadascun dels passos en els quals s'ha desenvolupat la campanya Solidart’17 des del mes d'agost passat. FORNER jugador de pintura ha creat obres pictòriques a partir d'instantànies de Baasneere, on Algemesí Solidari està construint un centre de secundària. Amb elles, Forner jugador de Pintura, al que molts experts situen dins de el “Art Emergent”, ha produït xicotetes obres d'art de les quals ha seleccionat una edició limitada de 50 peces, certificades per l'artista.

Després de ser presentades el divendres a través d'un esdeveniment creat en Facebook, es posaren a la venda a través d'Algemesí Solidari. La seua recaptació servirà per a poder finalitzar el centre educatiu que l'ONG està construint en Baasneere, del qual s'acaben d'inaugurar tres aules i en les pròximes setmanes començaran a edificar-se les latrines i l'edifici d'administració

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats