L'oratge a Algemesí

Convocades més de 2700 places per a Sanitat

En total seran cinc convocatòries que es faran públiques en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana
Algemesiweb | 12/10/2017

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va a realitzar la convocatòria d'un total de 2.711 places pendents de les Ofertes d'Ocupació Pública dels anys 2014, 2015 i 2016. En total seran cinc convocatòries que es faran públiques en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) aquest mes, al llarg de les pròximes dues setmanes, segons les previsions. Es tracta de les convocatòries més multitudinàries, tant pel nombre de places oferides, com de les persones que concorreran.

Convocades més de 2700 places per a Sanitat 

Segons la titular de Sanitat, Carmen Montón, "aquestes són les últimes cinc del total de 104 convocatòries corresponents a les 55 categories i especialitats compreses en les 3.608 places de les tres OPE. Amb açò es reactivaran els processos que han estat paralitzats durant molt temps. Es tracta d'enfortir la sanitat pública, reactivant els processos de consolidació d'ocupació paralitzats durant 9 anys".

En concret, infermeria és la categoria que es preveu que siga publicada en el DOGV en primer lloc el dimarts 10 d'octubre, amb un total de 897 places, 638 d'elles oferides en torn lliure i 259 en promoció interna.

En les següents dues setmanes eixiran publicades les següents convocatòries. Així, la convocatòria de Metges de Família i Pediatres d'Equip d'Atenció Primària, amb un total de 231 places oferides per a Metges de Família d'Equip d'Atenció Primària (190 en torn lliure i 41 en promoció interna), i 206 places oferides per a Pediatres de EAP (170 en torn lliure i 36 en promoció interna), respectivament.

Així mateix, la convocatòria de les 327 places d'auxiliar administratiu (231 en torn lliure i 96 en promoció interna). També està prevista la publicació de la convocatòria de les places d'auxiliar d'infermeria, que sumen un total de 626 (456 de torn lliure i 170 de promoció interna). finalment, es preveu la publicació en el DOGV de les 424 places oferides per a zelador (306 en torn lliure i 118 en promoció interna).

I Totes aquestes dates estan subjectes a variacions d'última hora que puguen produir-se en la publicació del Diari Oficial.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats