L'oratge a Algemesí

El col·lectiu Calauela presenta les Jornades d’Alternatives de Consum

El consum responsable i l’economia solidària tenen una cita a Algemesí els dies 10 i 11 de novembre
Algemesiweb | 07/11/2017

El col·lectiu Calauela d’Algemesí presenta les Jornades d’Alternatives de Consum que tindran lloc els pròxims dies 10 i 11 de novembre. Amb estos actes es vol captar l’atenció de les responsabilitats i el paper dels consumidors i consumidores. Com afecten les decisions al consumir i quines són les alternatives per a consumir de manera ètica, seran alguns dels temes a tractar durant estos dies.

Les jornades constaran de tres actes. El primer serà divendres dia 10 a les 19:30 hores a la Sala d’Exposicions de l’ajuntament d’Algemesí, a la Plaça del Carbó, amb un xerrada per presentar diferents alternatives en diferents àmbits i quin és l’objectiu per passar-se a un altre tipus de consum de la llum, la banca, el telèfon o, fins i tot, el menjar.

El col·lectiu Calauela presenta les Jornades d’Alternatives de Consum 

El dissabte dia 11 està organitzada una Install Party d’Alternatives a una carpa informativa al mercat. Esta activitat que ofererirà l'oportunitat de passar-se a diversos serveis de l’Economia Solidària de forma àgil, portant el consum responsable a coses tant quotidianes com la factura de la llum, el telèfon, internet, etc.

La Install Party comptarà amb la participació de Som Energia (llum), Som Connexió (telefonia), Fiare (finances ètiques), La Directa (periòdic informatiu), Verd de Terra (alimentació), Ecoxent (grup de consum) i Alterna (mobilitat elèctrica). Representants d'estes alternatives assessoraran la gent interessada i ajudaran a fer la tramitació online dels serveis que es vulguen “instal·lar”, per això és necessari portar les dades personals i bancàries i l’última factura de llum i telèfon.

Totes estes alternatives treballen des dels criteris de l’economia solidària: democràcia interna, respecte pel medi ambient i els drets laborals, compromís amb la transformació de la societat, etc. En definitiva, et proposem sumar-te als projectes de sobirania econòmica, energètica, tecnològica, etc. que posen al centre les necessitats de les persones i no els interessos de les elits econòmiques.

Finalment les jornades es tancaran amb un dinar popular a la seu de Calauela, al carrer Sant Domènec 23 d’Algemesí, on es farà un dinar popular amb productes de temporada i de proximitat

ON I QUAN?

Xerrada Alternatives de Consum.

· Divendres 10 de novembre a les 19:30.

· Sala d’Exposicions de l’ajuntament d’Algemesí, Plaça del Carbó, Algemesí.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats