L'oratge a Algemesí

La novena edició de la Muixerola de la Nova Muixeranga ja té cartell

Enguany s’estableixen llaços de germanor amb l’Alcúdia i s’atorga el Guardó de la Nova Muixeranga a Escola Valenciana
Algemesiweb | 07/11/2017

La Nova Muixeranga d’Algemesí ha presentat el cartell la Muixerola, les seues jornades culturals. Enguany s’inicia l'agermanament entre els pobles de la nostra comarca, començant aquest 2017 amb l'Alcúdia i seguint en futures edicions amb altres poblacions de la Ribera, vertebrant el territori. D’altra banda també es guardonarà Escola Valenciana per la seua trajectòria de recuperació de la Llengua

El Guardó de la Nova Muixeranga s’atorga des de l’any 2002 cada cinc anys. En anteriors ocasions s’ha distingit amb ell El Museu de la Festa o l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina . Totes aquestes entitats o persones concretes han contribuït a difondre el treball que des de fa vint anys realitza la Nova Muixeranga d’Algemesí. De fet, la Nova Muixeranga ha participat en nombroses Trobades Comarcals i ha tancat les cerimònies d’entregues de premis Sambori o les mateixes Trobades.

La novena edició de la Muixerola de la Nova Muixeranga ja té cartell 

La decisió de distingir Escola Valenciana es basa també en què La Nova Muixeranga comparteix cadascun dels seus principis i activitats i, d’aquesta manera ha aportat tot allò que ha estat a les seues mans.

El guardó: La Foradada

La Nova Muixeranga farà entrega del guardó en el “Dinar de Germanor” que tindrà lloc diumenge dia 26 de novembre a Algemesí, al sí dels actes de la novena edició de la Muixerola i també coincidint amb la celebració dels 20 anys de la colla.

Es tracta d’una reproducció de “La Foradada” una escultura obtinguda de l’obra de l’artista d’Algemesí Leonardo Borràs. Aquesta figura consisteix en un pinet de dos que es balla, quan es vol retre un homenatge a alguna persona o institució.

Pel que fa al cartell enguany les activitats comencen el dia 17 de novembre i que apropen les poblacions d’Algemesí l’Alcúdia i es poden consultar tot seguit:

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats