L'oratge a Algemesí

El torneig de pilota de la Mancomunitat de la Ribera Alta ja té finalistes

Marc, Pere i Monrabal s’enfrontaran a Puchol II i Nacho el pròxim dimecres a Guadassuar
Algemesiweb | 07/11/2017

La final del XV torneig de pilota de la Mancomunitat de la Ribera Alta ja té cartell. A la parella formada per Puchol II i Nacho, que es classificà en la primera semifinal jugada a Guadassuar, se suma el trio de Marc, Pere i Monrabal després de superar a Pere Roc II i Félix en l’altra semifinal, disputada diumenge en el trinquet d’Alzira.

 El dos equips formen amb els alcaldes d’Alzira i Guadassuar, poblacions on es disputa el torneig de la Mancomunitat.

Una espectacular remuntada del trio guanyador va fer possible la victòria davant d’una parella que començà la partida d’una manera fulgurant, posat el marcador 40-15. Però va ser en eixe moment quan Marc, Pere i Monrabal entraren en la partida i, quan semblava que ja estava tot decidit en favor de Pere Roc i Fèlix, el trio començà a sumar jocs fins deixar el marcador en un clar 45-60.

Així el pròxim dimecres, al trinquet de Guadassuar, es decidirà el campió del torneig de la Mancomunitat de la Ribera Alta que ja suma quinze edicions, convertint-se en un clàssic del calendari de la pilota.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats