L'oratge a Algemesí

El poble d'Algemesí decideix la realització d'una piscina descoberta

Els algemesinencs aposten per una piscina per a l’estiu com a opció més votada en els pressupostos participatius de 2018
Algemesiweb | 08/11/2017

Ja hi ha resultats de les votacions als Pressupostos Participatius. Un procés que es va tancar el passat diumenge dia 5 de de novembre. Segons les votacions populars entre les propostes presentades al vot els veïns i veïnes d’Algemesí hem apostat per tindre una piscina descoberta d’estiu, continuar millorant les voreres de la ciutat i per un recinte per a joves. Aquestes són les tres opcions més votades en el procés de pressupostos participatius que s’ha tancat amb la participació de 1.577 persones.

El poble d’Algemesí decideix la construcció d’una piscina descoberta 

La proposta més votada ha sigut habilitar una piscina descoberta per a l’estiu, amb 932 vots; seguir millorant l’accessibilitat de les voreres, amb 758 vots i un recinte per a joves, amb 722 vots. En quarta posició ha quedat la creació de llocs d’aparcament per a bicis i cotxes amb 653 vots, la construcció d’un recinte firal amb 549 vots i la il·luminació de la vorera que porta a l’entrada de l’AP-7 i al polígon de Cotes que ha sumat 524 vots. Per tant, el mandant dels ciutadans és la construcció d’una piscina descoberta que haurà de dur a terme el consistori.

“Cal donar les gràcies a totes les persones que han participat en aquest procés des de l’inici aportant idees. Als tècnics municipals per seu treball emetent informes sobre les propostes que eren competència municipal i les que no. També cal agrair als consells municipals l’elecció de les propostes finalistes i a tots els qui han votat per Internet. La democràcia participativa és un procés lent que estic segur que anirà calant entre la població”, assegura el regidor de Participació Ciutadana, Marc Vendrell.

Propostes anteriors

Respecte a les propostes guanyadores d’altres anys informen des del consistori que la Generalitat Valenciana ha licitat les obres de construcció de la rotonda del camí de la Creueta, pas previ imprescindible per a la millora dels accessos als col·legis Cervantes, Ribalta i Alberto Tortajada. Per la seua banda, l’Ajuntament està a punt d’adjudicar les obres de construcció de la biblioteca del barri del Raval.

Per altra banda, el Pla de Dinamització Econòmica d’Algemesí està fet i començarà a aplicar-se amb accions concretes a principis del 2018, segons el conveni signat amb l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, i l’Agrupació d’Empresaris d’Algemesí, EMPAL. Al llarg de l’any 2017 s’ha realitzat també una important millora de voreres de diversos carrers de la ciutat. “Amb aquestes mesures, s’acompleix amb el mandat de la població expressat en els pressupostos participatius” segons afirmen des del consistori.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats