L'oratge a Algemesí

ACSA i Fotoaficionats llueixen el seu art als aparadors de les botigues d’Algemesí

Les exposicions als comerços començaran el mes de desembre
Algemesiweb | 09/11/2017

L’Associació de Comerciants i Serveis d’Algemesí, ACSA, i l’associació Fotoaficionats d’Algemesí desenvoluparan en els pròxims mesos una nova activitat per visibilitzar el treball dels integrants d’ambdues associacions. A partir de desembre els aparadors dels comerços locals lluiran les fotografies impreses realitzades pels membres de Fotoaficionats.

S’exposaran les fotos que els fotògrafs tenen fetes des de fa anys als aparadors dels comerços locals per a que tot el poble puga gaudir de la seua obra. La primera setmana de desembre podrem gaudir de la primera expo-foto al comerç del poble però no serà la única, ja que es repetiran mostres periòdiques amb dates senyalades, com són les Falles, la Setmana Santa, Sant Onofre, La Mare de Déu o la Setmana de Bous.

Segons exposen des de l’Associació de Comerç i serveis d’Algemesí “al poble tenim un gran número de festivitats molt vistoses i els fotoaficionats durant anys les han sabut plasmar d’una manera extraordinària, es per això que volem fer aplegar a tots els nostres clients”. Esta nova acció, pretén captar l’atenció dels clients, ja que segons ACSA “pot ser molt atractiva per als clients que visiten els diversos comerços o que simplement, passegen pel poble”

ACSA i Fotoaficionats llueixen el seu art als aparadors de les botigues d’Algemesí 

ACSA compta ja amb quasi 25 anys donant suport als comerços locals i, segons expliquen “durant tot este temps ha procurat millorar el teixit comercial i empresarial del poble, aportant idees que, amb la col·laboració de l’Ajuntament s’aconsegueixen dur a terme i es desitjable seguir aportant novetats a tots els nostres veïns”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats