L'oratge a Algemesí

Algemesí celebra la festa de la Beata Josepa Naval Girbés

Durant esta setmana es celebren diverses celebracions litúrgiques per a commemorar esta festivitat
Algemesiweb | 09/11/2017

Des del dilluns 6 de novembre Algemesí celebrà la festa de la Senyora Pepa, commemoració que va començar amb una missa a la Capella de la que fou sa casa, del carrer Berca, i que continuà amb una missa solemne concelebrada a la Basílica. Des de hui dijous i durant el cap de setmana a les 19h. a la Basílica tindran lloc els exercicis diaris, se celebrarà el Tríduum preparatori, seguit de Missa. El diumenge 12 tindrà lloc la multitudinària processó dedicada a Josepa Naval.

Este diumenge se celebra en Algemesí la festa en record a la Beata Josefa Naval Girbés, coneguda familiarment com a Senyora Pepa, amb una eucaristia solemne, a les cinc de la vesprada, en la Basílica de Sant Jaume.

Algemesí celebra la festa de la Beata Josepa Naval Girbés 

En acabar la missa la imatge i la relíquia de la beata recorreran els carrers d’Algemesí en processó. A més, al llarg de tot el diumenge la Basílica Menor de Sant Jaume romandrà oberta per a rebre als devots que acudisquen a celebrar la festivitat. Any rere any, centenars de persones visiten Algemesí per a participar en les misses resar el rosari, visitar el sepulcre de la beata, venerar la seua imatge i relíquia i participar en la multitudinària processó.

Josefa Naval va ser beatificada el 25 de setembre de 1988 pel Papa Juan Pablo II. La devoció per la senyora Pepa s’estén més enllà del nostre territori. És habitual que traslladaren a la processó en honor a Josefa Naval devots de Castelló, Alacant, València i tots els pobles d'Espanya. Molta gent ve en autobusos i en cotxes particulars este dia per visitar la casa de la Beata i per estar en la missa i la processó que continua i on es passeja pel poble perquè tots els veïns la puguen veure i aclamar-la com cal.

La publicació dels favors realitzats per la Beata Josefa Naval estan escrits anualment a un butlletí que s'anomena Flor Parroquial, dirigit per les missioneres de l'ordre de la Divina Providència. Cada any hi han nous escrits que la gent vol publicar per agrair el que la Beata ha fet per ells, o si ha sigut concebut el que demanaven, i són cada vegada més.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats