L'oratge a Algemesí

25 alumnes de l’Escola Pia d’Algemesí participaran en unes Jornades d’Immersió Lingüística a Conca

L’activitat permetrà desenvolupar accions comunicatives en anglés en un entorn de comunicació real
Algemesiweb | 11/11/2017

25 alumnes de l’Escola Pia d’Algemesí participen en unes jornades d’immersió la propera setmana. L’objectiu principal del programa és proporcionar a l’alumnat participant una activitat d’immersió en llengua anglesa que els permeta desenvolupar accions comunicatives en aquesta llengua en un entorn de comunicació real. També aprofundiran coneixements d’altres àrees relacionats amb el projecte del Clean Nature Day, ja que l’eix temàtic és: “The World We Have, The World We Need”.

Els alumnes treballaran temes com: el desenvolupament sostenible, els reciclatge, les energies renovables, la cura de l’entorn natural i cultural, la globalització i la diversitat cultural.

Aquesta participació correspon a un projecte que es presentà el passat més d’octubre per tal de poder optar a una beca del Ministeri d’Educació. Finalment, la proposta ha estat seleccionada i un grup d’alumnes de 2n d’ESO comptaran amb allotjament, menjar, activitats, monitors i eixides totalment debades.

25 alumnes de l’Escola Pia d’Algemesí participaran en unes Jornades d’Immersió Lingüísti

Les activitats es desenvoluparan en un paratge de la província de Conca sota la supervisió de monitors i professors experimentats. Les activitats programades pretenen ajudar els participants a desenvolupar al màxim les seues capacitats, no només lingüístiques sinó també personals i socials, en un espai que afavorisca la convivència, la comunicació i la diversió.

El centre es troba a 8km de Priego, un poble de poc més de 1000 habitants, a 56 km de Conca, un espai natural privilegiat.

Els alumnes i els professors participants estan desitjant gaudir d’aquesta experiència juntament amb una altra escola d’Àvila que ha estat també seleccionada i amb la qual compartiran aquesta experiència que intueixen tan positiva.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats