L'oratge a Algemesí

Nou repte solidari en favor d’Adisalge

Les persones que vulguen poden deixar el seu llibre en els comerços participants
Algemesiweb | 13/11/2017

A través de la fan page de Facebook “Què busques en Algemesí ho tens tot? s’ha iniciat un projecte solidari amb el que es pretenen recaptar fons per a l’Associació Adisalge d’Algemesí. Este nou projecte té com a protagonistes els llibres.

Les persones interessades a participar poden deixar el seu llibre i qui vulga comprar-lo podrà fer-ho deixant un donatiu en les botigues participants. Aquesta és una de es iniciatives de la Fan Page on es troben diversos comerços i empreses locals com EME MODA.

Nou repte solidari en favor d’Adisalge 

La pàgina de Facebook s’ha creat per a donar difusió, a través d’esta xarxa social, a les informacions que generen els comerços participants. Per exemple, ja ha tingut lloc en EME MODA un sorteig entre les clientes que han anat a comprar el dissabte de vesprada, ja que alguns comerços integrants de la fan page pretenen incentivar les vendes i les compres al poble els dissabtes de vesprada.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats