L'oratge a Algemesí

La Diputació presenta un còmic per al foment de la participació en les escoles

‘Les ulleres netes’ és el nom del còmic que es repartirà entre els escolars
Algemesiweb | 14/11/2017

La Diputació de València a través de la Delegació de Transparència encapçalada pel diputat de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo, ha editat un còmic que ha fet arribar a diferents centres i municipis de la província de València, per a explicar als alumnes de primer cicle d'ESO en què consisteix la participació. Amb l'objectiu de construir per i des de la ciutadania un govern obert clar, transparent i compartit per totes les persones.

El còmic s'ha distribuït per tots els municipis i per 400 centres docents de la província (aquells que compten amb cicle de Secundària). En total s'han distribuït més de 13.000 exemplars.

Aquest còmic desenvolupa dos dels projectes més il·lusionats de l'Estratègia GO!: «Obrint governs des de l'escola» i «Pla de formació de formadors i formadores en i per a l'escola», pertanyents a l'àrea estratègica de Cultura GO!, que ha desenvolupat l'àrea de Transparència i Govern Obert de la Diputació, destinada a enfortir la cultura de transparència i obertura de les administracions públiques.

El diputat de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo, ha ressaltat la importància del "coneixement, l'estima i l'aprenentatge del que implica un bon govern, alguna cosa que han d'aprendre en l'escola els xiquets i xiquetes. Per a açò, el diputat ha explicat que "'Les ulleres netes' pretén contribuir a aqueixa educació en participació o a la participació en l'educació des d'un format gràfic, el còmic, el llenguatge artístic del qual resulta proper i atractiu per al col·lectiu al com va destinat", ha recalcat Jaramillo

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats