L'oratge a Algemesí

Alzira i la comarca manifesten el seu rebuig per l’assassinat de la xiqueta de 2 anys

Les places principals del pobles de la Ribera s’omplin en memòria de la xiqueta assassinada
Algemesiweb | 14/11/2017

La plaça del Carbó, enfront de l’Ajuntament d’Alzira, es va omplir ahir al migdia d’alzirenys i alzirenyes que s’han concentrat en senyal de rebuig a la violència. També s’ha mostrat el seu rebuig i solidaritat el poble d’Algemesí que ha parat a les portes de l’Ajuntament en repulsa de l’horrible crim.

En la vesprada de diumenge un home va degollar a Alzira la seua filla de dos anys i posteriorment es va llançar per la finestra de sa casa des d’un segon pis. L’home, que va resultar ferit lleu, va ser traslladat a la comissaria de policia.

A la concentració d’Alzira han acudit els membres de la corporació, el secretari autonòmic d’Inclusió i l’Agència Valenciana d’Igualtat, Alberto Ibáñez, la directora general de la Infància, Rosa Molero, la directora de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such i el diputat d’Esquerra Unida al Congrés, Ricardo Sixto.

Alzira i la comarca manifesten el seu rebuig per l’assassinat de la xiqueta de 2 anys 

ASEPYME central

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que els Serveis Socials municipals no tenien constància de cap denúncia per maltractament. Des del moment que es va conèixer la notícia es va intentar contactar sense èxit amb la família i ha sigut després de la concentració, on han acudit representants de la família, quan s’ha pogut mantindre una reunió amb la tia de la menuda. L’alcalde alzireny i els representants del govern valencià s’han posat a disposició de la família per tal d’ajudar en estos moments en tot allò que puguen necessitar.

TEXT DE CONDEMNA LLEGIT HUI A ALZIRA

Davant la barbàrie ocorreguda ahir a la vesprada a la nostra ciutat, en la qual un pare ha acabat amb la vida de la seua filla de dos anys, l’Ajuntament d’Alzira i el nostre poble, immers en la més profunda desolació, vol transmetre el seu suport i fortalesa per a afrontar estos moments tan dolorosos als seus familiars, i al mateix temps traslladar-los el nostre més sentit condol.

La violència masclista constituïx un dels problemes més greus de la nostra societat i un dels grans obstacles per al progrés i desenrotllament integral de les dones i de la nostra ciutadania. D’ací la necessitat que tots prenguem consciència de la importància de combatre-la per a contribuir a eradicar-la. La batalla contra la violència de gènere és la lluita per la igualtat i la no-discriminació, en la qual no cap ni tolerància, ni excuses, ni actituds condescendents. Cal denúncies efectives i reals contra la indefensió de les dones i dels seus fills i filles.

El progrés de les nostres ciutats mai serà complet si es continuen produint fenòmens de violència familiar que impedixen el desenrotllament i l’avanç social. L’Ajuntament d’Alzira, en coordinació amb el nostre govern i donant suport al Pacte contra la Violència de Gènere vol demanar hui en veu alta i rotunda el suport i col·laboració de tots els ciutadans i ciutadanes per eradicar esta greu plaga social.

Des de l’Ajuntament d’Alzira, des de la nostra ciutat acollidora ara dolguda i trista, fem una crida a tota la ciutadania del nostre País perquè, junts, afrontem este greu problema social, manifestant el nostre rebuig davant de qualsevvol actitud violenta contra les dones i contra els

seus fills i filles; i donem suport a totes aquelles accions de sensibilització, preventives, educatives, legislatives o judicials encaminades a garantir una vida plena i digna per a les dones i les seus criatures.

Prou. Mai més.

Fotos cedides pel digital totalzira.com

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats