L'oratge a Algemesí

El PP d'Algemesí critica l’estat de les instal·lacions esportives

Asseguren que “deixadesa en les instal·lacions esportives evidència el desinterès de Pere Blanco com a regidor d'Esports”
Algemesiweb | 01/12/2017

El PP d’Algemesí acusa al regidor d’esports, Pere Blanco, falta de presència i control en les instal·lacions esportives. Una situació que per al PP fins i tot pot suposar un “possible perill per als ciutadans”. Per la qual cosa insten al regidor a realitzar manteniment i reparació dels protectors de pluja i vent de les pistes d'esquaix i de la xarxa protectora del pavelló.

Asseguren que, en el cas dels protectors d’esquaix, hi ha risc de despreniment i perill per als usuaris i recorden que és zona de pas a vestuaris i camp de futbol cada setmana, per la qual cosa exigeixen una reparació urgent. Segons afirmen des del PP local, aquest elements estan en molt mal estat des de fa molts mesos. I consideren que la seua reparació no resulta un cost elevat per a les arques municipals.

El PP d'Algemesí critica l’estat de les instal·lacions esportives 

També alerten del mal estat de la xarxa protectora de darrere d’una de les porteries i amb risc que aquesta colpege la finestra de cristall del Pavelló Municipal “9 d’octubre” on es reben a equips de basket comarcals i que també juga en primera nacional el Club Handbol Maristas.

El Partit Popular recorda que tant el Poliesportiu Municipal “Joan Girbés” com el Pavelló Municipal “9 d’octubre” són instal·lacions visitades i utilitzades cada setmana per centenars de veïns, més de 500 xiquets i més de 700 adults; especialment, els caps de setmana. I consideren que “la imatge que l'Ajuntament està oferint amb la seua de gestió és nefasta"

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats