L'oratge a Algemesí

S’inaugura el betlem de la plaça Major

El betlem Major que marca l'inici del Nadal a Algemesí està realitzat per integrants de l'Associació d'Antics Alumnes Maristas
Algemesiweb | 02/12/2017

La plaça Major d'Algemesí acull, un any més, el tradicional pessebre a la porta de l’Ajuntament que marca l'inici del Nadal en la nostra ciutat. La inauguració del tradicional betlem que cada any construeix l'Associació d'Antics Alumnes Maristas, tingué lloc este divendres 1 de desembre a les 20 hores i comptà amb l’actuació del Cor Marista.

S’inaugura el betlem de la plaça Major 

Com tots aquests anys la recreació compta amb més de 30 metres quadrats. El betlem de la Plaça Major es visitat per milers de persones al llarg d'aquests dies desembre i gener. Es tracta d’un treball que duen a terme des del mes de novembre membres de l’Associació Marista, que han treballat en les diverses escenes per a aconseguir que cada any, amb els mateixos elements, figures i entorns, siga un betlem diferent.

El betlem està situat a plaça Major, al costat de la porta d'accés de l'edifici consistorial. Durant estos dies a la plaça també es podrà visitar el rastell a benefici d’ASFAL en la sala d’Exposicions de l’edifici Consistorial

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats