L'oratge a Algemesí

EU Algemesí demana responsabilitat als partits progressistes per a aprovar els pressupostos

EU considera greu error la no aprovació del pressupost de 2018 i +A aposta per prorrogar els comptes de 2017
Algemesiweb | 04/12/2017

El grup municipal d'EU, que governa l'Ajuntament d'Algemesí al costat del PSPV-PSOE, ha lamentat el pacte entre PP i el grup +A per votar en contra de la proposta de pressupostos de 2018. Des d'Eu apel·len al sentit de responsabilitat de cadascun dels partits amb representació municipal, "especialment als partits de tarannà progressista" per unir esforços que contribuisquen a l'estabilitat del govern.

EU, considera este rebuig als pressupostos "implica una lluita constant de personalismes i tacticismes de les distintes formacions progressistes que integrem el nostre Ajuntament, quan el que deu ser primer és la resolució dels problemes dels nostres veïns i veïnes, com resoldre el problema d'aparcament al Mercat, que ens deixa el PP, l'estacament de determinats projectes com l'ampliació del Pavelló Cobert o les inversions al minitrinquet, la millora i accessibilitat dels nostres carrers, etc".

Animen també des d’EU a "obrir profunda reflexió de qui son els beneficiaris de la nostra divisió i de quin és el futur que volem per la nostra ciutadania". I apunten a la data del 22 de desembre per trobar solucions. En paraules de Pere Blanco 'estem obligats a entendre'ns, a posar ponts que ens apropen i oblidar les baralles del i tu més. Els ciutadans i ciutadanes que dipositaren la seua confiança en nosaltres (en referència als 3 partits progressistes) no ho entendrien'.

Més Algemesí aposta per prorrogar els pressupostos de 2017

Per contra des de Més Algemesí, que el dijous passat va rebutjar els pressupostos del 2018, s’aposta per la pròrroga dels comptes locals d'enguany. La qual cosa implicarà que caldrà acordar ple a ple les modificacions que es vagen introduint. "Tot i ser administrativament més tediós això permetrà vigilar el nivell d'execució del que s'aprova, que és on està el problema" afirmen.

Consideren des de +A que els pressupostos presentats el dijous "no són els pressupostos que necessita el poble, són pressupostos manifestament millorables". I demanen al govern local "un nou model d'organització municipal que siga beneficiós per a Algemesí". També han negat estar d'acord amb els pressupostos que havia presentat l'equip de govern.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats