L'oratge a Algemesí

El Consell destina 150.000 euros a CECOVAL pel desenvolupament del xicotet comerç

L'objectiu és col·laborar en accions de promoció, de difusió de bones pràctiques, informació, formació especialitzada i assistència tècnica a comerços
Algemesiweb | 04/12/2017

El Ple del Consell ha autoritzat un conveni entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Confederació d'Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL) per a recolzar el desenvolupament del xicotet comerç valencià, que tindrà una dotació de 150.000 euros.

L'objectiu d'aquest conveni és col·laborar en actuacions de representació i promoció del xicotet comerç de la Comunitat Valenciana durant l'exercici 2017, mitjançant activitats de difusió de bones pràctiques de gestió en el comerç minorista, activitats d'informació, accions tendents a impulsar la formació especialitzada i accions d'assistència tècnica a les organitzacions i als comerços.

El Consell destina 150.000 euros a CECOVAL pel desenvolupament del xicotet comerç 

“Aquests serveis són d'especial interès perquè permeten avançar cap a un model comercial més equilibrat, i contribueixen a una major competitivitat de les pimes comercials, ja que la informació que ofereixen facilita la presa de decisions de caràcter empresarial” segons han explicat des de la Generalitat

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats