L'oratge a Algemesí

La Diputació destina 100.000€ per a rehabilitar l’edifici de l’Escola d’Adults d’Algemesí

A la Ribera li correspondran 1.613.441€ d’esta línia de subvencions
Algemesiweb | 05/12/2017

La Diputació de València destina a Algemesí 100.000€ per a dur a terme la primera fase de rehabilitació de l’Edifici de Les Escoles com a centre de formació, dins del pla de conservació de béns immobles amb valor històric, artístic o d’interès local. Aquest edifici alberga actualment l’Escola d’Adults de la nostra ciutat i serà el beneficiat d’esta línia de subvenció. Esta primera fase del projecte té un cost total pressupostat de 150.000€ dels quals 50.000 seran assumits pels consistori d’Algemesí.

La Ribera, Alta i Baixa, rebrà 1.613.441€ d’esta línia de subvencions de la Diputació de València a la qual l’ens provincial ha destinat un total de 9.875.000 euros. En la Ribera Alta es duran a terme 28 projectes, per un total de 1.310.351 euros, i 9 projectes que es realitzaran a la Ribera Baixa per un total de 303.090 euros. Cal destacar que la Ribera Alta és la comarca valenciana que més diners rebrà d’esta línia de subvencions, seguida de la La Vall d'Albaida que rebrà 1.131.852 euros per a 35 projectes.

La Diputació destina 100.000€ per a rehabilitar l’edifici de l’Escola d’Adults d’Algemesí 

Aquets diners aniran destinats a cobrir tres línies de subvenció, per a obres de restauració i conservació de béns immobles amb valor històric, artístic o d'interès local; obres de condicionament, millora o conservació d'immobles destinats a activitats musicals; i obres de restauració del patrimoni moble en les comarques.

159 municipis valencians beneficiats

Els beneficiats seran 159 municipis de la província de València rebran aquestes ajudes que s’han adjudicat seguint criteris tècnics, a través de baremacions transparents i objectives, i que compten amb un augment anual del 30% en la dotació econòmica. El que suposarà injecció bianual de 10 milions d’euros en subvencions a 248 béns històrics i culturals de les comarques de València.

A l'hora de distribuir les ajudes, els tècnics de la Diputació han tingut en compte els béns catalogats com Bé d'Interès Cultural o Bé de Rellevància Local i, en el cas dels centres musicals, s'ha donat preferència a les obres necessàries per a la realització de l'activitat artística. Com a novetat, aquesta convocatòria ha prioritzat els projectes dels pobles més xicotets i aquells que no han rebut ajudes en anys anteriors.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats