L'oratge a Algemesí

Algemesí acull les Jornades Internacionals sobres Actuació en Grans Catàstrofes

El Consorci provincial de Bombers i l’ONG IAE d’Algemesí organitzen les Jornades Internacionals sobre Grans Catàstrofes
Algemesiweb | 06/12/2017

El Consorci Provincial de Bombers de València i l’ONGD Intervenció, Ajuda i Emergències, organitzen les “JORNADES INTERNACIONALS D'ACTUACIÓ EN GRANS CATÀSTROFES”. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 8 i 9 de desembre a la nostra ciutat, concretament al Centre d’Operacions de l’ONGd IAE situat en la CV 515 a 0,5 km d'Algemesí. L’encontre internacional s’inaugurarà el pròxim divendres, dia 8 de desembre, a les 12 hores.

En aquestes jornades se simularà un escenari d'actuació, com si d'una catàstrofe natural es tractara. En el dispositiu se seguiran les pautes establides per INSARAG, organisme de Nacions Unides, en cas de catàstrofes. Per a aquest esdeveniment es comptarà amb la participació d'Equips especialitzats de Localització i Rescat (USAR) de diferents països com França, Portugal i Espanya.

Algemesí acull les Jornades Internacionals sobres Actuació en Grans Catàstrofes 

Tots els treballs que es realitzaran podran ser seguits a temps real a nivell mundial a través del OSOCC virtual, pàgina oficial de gestió de desastres de INSARAG, com si fos un cas real de catàstrofe.

L'objectiu d'aquestes jornades serà, posar en funcionament, i de manera coordinada, a tots els mitjans implicats en la intervenció després d'un sinistre d'aquesta magnitud, on tots els intervinents es veuen desbordats tant per la càrrega de treball a realitzar, com per la dificultat del mateix.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats