L'oratge a Algemesí

Algemesí obert dissabtes de vesprada

Els comerciants i la regidoria de Comerç posen en marxa noves activitats d’animació comercial a la nostra ciutat
Algemesiweb | 08/12/2017

Un distintiu informa de tots els establiments d’Algemesí que obren els dissabtes per la vesprada. Este distintiu s’ha realitzat per la regidoria de comerç a petició d'un grup d'establiments comercials, que ja estan obrint dissabtes de vesprada, en col·laboració amb l'associació ACSA.

La proposta d'aquest distintiu és inicialment per a la campanya de Nadal i Reis, i el seu l'objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat i oferir als ciutadans la possibilitat de realitzar les seues compres el dissabte per la vesprada al poble.

Els comerços locals que s’hi vulguen afegir a esta campanya poden sol·licitar el distintiu en l'Agencia de desenvolupament d'Algemesí o a traves d'ACSA, i han de signar la petició, compromís i autorització per a eixir en la publicitat que es realitze tant en les xarxes socials, com a la web.

Grans borses per a una gran campanya

D’altra banda la regidoria de comerç també incentivarà les compres a través d’una campanya de publicitat que ubicarà borses grans en 5 punts de l’àrea comercial d’Algemesí. Amb estes borses publicitàries es convidarà a realitzar les compres a la ciutat. Des de la regidoria de comerç també s’han imprès borses menudes i de mida més gran que es repartiran en aquells establiments que ho sol·liciten.

D’altra banda us recordem que, segons la resolució de la direcció general de comerç per a 2017, els festius habilitats per a l’apertura dels establiments comercials este mes de desembre són els dies 3, 8, 17, 24 i 31.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats