L'oratge a Algemesí

La Diputació de València convoca la seua major oferta pública d´ocupació en 20 anys

L’OPE, amb 57 places, s'ha pactat amb el suport unànime dels sindicats
Algemesiweb | 03/01/2018

El govern de la Diputació de València i els sindicats han pactat una oferta d'ocupació històrica que esgota la totalitat del contingent permès per la llei de Pressupostos Generals de l'Estat, amb 57 places de diverses especialitats i el ferm objectiu de reduir la temporalitat dels contractes.

L'àrea de Personal, liderada pel diputat Pepe Ruiz, ha recordat que aquesta nova Oferta Pública d'Ocupació (OPE), la major de la institució provincial en els últims 20 anys, se suma a les 34 places convocades en 2016, la qual cosa eleva a 91 els llocs convocats per l'actual govern de la corporació provincial. “Aquests últims anys, els processos de contractació estaven paralitzats i desenes de places s'havien quedat sense cobrir”, ha assenyalat el diputat, a més de confirmar que en 2018 també llançaran “el 100% de les places permeses per la llei de Pressupostos”.

En paraules de Ruiz, “estem implicats en la consolidació dels llocs de treball en l'administració, així com a convertir els contractes temporals en funcionaris interins”. Així mateix, els representants de la institució han posat en valor la “gran capacitat de diàleg” dels sindicats implicats (UGT, CSIF i CC OO) en el transcurs de la negociació, la qual es va aprovar per unanimitat.

57 nous empleats públics

En la classe de tècnics superiors, s'han aprovat una plaça de metge, una altra d'economista, 8 places per a professors de Secundària, 2 psicòlegs i 7 analistes. Així mateix, els llocs de tècnic mitjà inclouen professors de Primària (11 places), professors tècnics (10 places), infermers (3 places), un treballador social i un traductor.

També està prevista l'oferta per a serveis socials, amb una plaça de tècnic mitjà i 3 de monitor ocupacional. A més, s'han convocat 2 places d'auxiliar d'arxiu i biblioteca i una d'oficial d'arts gràfiques. Finalment, en la branca de serveis culturals es contractaran 3 restauradores, un tècnic d'arts plàstiques i un tècnic de serveis culturals.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats