L'oratge a Algemesí

L’Espai Jove d’Algemesí organitza un curs d'educador de menjador escolar i manipulador d'aliments

El curs tindrà lloc els dissabtes del 20 de gener a l’17 de febrer al Centre Polivalent
Algemesiweb | 03/01/2018

L’espai jove organitza el curs educador de menjador escolar i manipulador d'aliments, que s’impartirà al Centre polivalent de de 9 a 15 hores. El curs està dirigit a joves a partir de 16 anys i està organitzat per la regidoria de joventut.

El curs començarà el pròxim 20 de gener fins al 17 de febrer, i tindrà lloc els dissabtes al de 9'00 a 15'00h. El preu del curs és de 45 € i els interessats poden apuntar-se en l’auca de l’Espai Jove.

L’objectiu d’este curs és habilitar personal qualificat que seguisca un model d’hàbits d’higiene, salut i oci i que és el requerit els centres educatius. Els curs d'educador de menjador escolar també acredita els alumnes amb el carnet de manipulador d'aliments del sector respectiu. Al curs s'obté una titulació homologada per la Generalitat, si s'està en qualsevol d'aquestes tres situacions:

Tindre el títol de monitor de temps lliure infantil i juvenil

Estar cursant el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil.

Tindre experiència demostrable en el sector.

Si no s'està en cap de les anteriors situacions, s'obté un títol acreditatiu per l'escola oficial que imparteix el curs. El menjador escolar és una de les mesures que ajuden a la conciliació de la vida laboral amb la familiar que, amb més antiguitat es va posar en marxa al als centres escolars.

Inscripcions: Ja estan obertes, mitjançant AUCA, al telèfon 962058696.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats