L'oratge a Algemesí

Sanitat publica la quinzena edició de la borsa de treball amb 48.000 persones inscrites

Aquesta edició de la Borsa de Treball incorpora al departament de salut de la Ribera
Algemesiweb | 04/01/2018

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat aquest dimecres en el seu web les llistes provisionals de la quinzena edició de la borsa d'ocupació temporal d'institucions sanitàries.

La convocatòria de la quinzena edició de la borsa de treball ha incorporat al departament de salut de la Ribera a les llistes d'ocupació temporal, atès que des d'abril de 2003 no es realitzaven contractacions de personal en aquest departament a través de les llistes d'ocupació temporal de la Conselleria. Per açò, quan es publiquen les llistes definitives, es disposarà de borses de treball per a aquest departament. Es tracta d'una qüestió fonamental per a poder proveir els llocs de treball de caràcter temporal quan es produïsca la reversió d'aquest departament de salut.

En concret, les llistes es poden consultar en este enllaç: http://www.san.gva.es/web/dgrhs/bolsa-trabajo-instituciones-sanitarias

El termini per a la presentació d'al·legacions comença este dijous i finalitza el dia 18 de gener de 2018, tots dos inclosos.

Les llistes corresponen a totes les categories professionals, excepte les d'infermer i infermera, infermer i infermera SAMU (posat que les llistes definitives d'aquestes categories es van fer públiques el 19 de juny de 2017) i les de farmacèutic i farmacèutica d'Administració Sanitària (van entrar en vigor el 4 de desembre de 2017). Respecte a la categoria professional d'enginyer tècnic i enginyera tècnica, continuen vigents les llistes de l'edició anterior.

Inscripció via telemàtica per a totes les categories

La inscripció en aquesta edició de la borsa es va dur a terme de forma telemàtica a través de la pàgina web de la Conselleria. És la primera vegada que es realitzava una inscripció d'aquest tipus per a totes les categories professionals que conformen la borsa d'ocupació temporal de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Més de 48.000 persones inscrites

Un total de de 48.024 persones s'han inscrit en la quinzena edició de l'obertura de la borsa de treball d'institucions sanitàries depenents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. D'elles, 25.043 són noves inscripcions i la resta són persones que han actualitzat els mèrits d'inscripcions ja existents en borses anteriors o han modificat dades per a optar a noves categories o canvis de departaments. En total hi ha 122.509 sol·licituds a diferents categories professionals ja que cada candidat pot inscriure's fins a en tres categories diferents.

Açò suposa que en aquesta quinzena edició de la borsa de treball s'han presentat 14.411 persones més que en l'obertura de la borsa anterior (febrer de 2015) en la qual es van registrar 33.613 persones. Així mateix, cal sumar els inscrits en la borsa extraordinària convocada per Sanitat el passat mes de setembre de 2016 per a facultatius i infermers especialistes. En aquesta borsa extraordinària hi ha 4.859 persones inscrites, de les quals 1.798 eren noves inscripcions i la resta per a modificació o actualització de mèrits.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats