L'oratge a Algemesí

Tot a punt en Algemesí per a rebre als Reis Mags d’Orient

Més de 300 persones participen divendres en la cavalcada de Reis d'Algemesí
Algemesiweb | 04/01/2018

Un any més tot està ja preparat per a rebre als carrers d’Algemesí a Ses Magestats els Reis Mags d’Orient. Per a esta ocasió tan especial més de 300 algemesinencs participaran en la cavalcada que tindrà lloc el 5 de gener a partir de les 18.30 hores. Com és habitual cal cavalcada transcorrerà pels carrers Lepanto, Arbres, Germanies, Muntanya i el final de festa serà en la plaça Major.

En la cavalcada d'enguany està prevista la presència dels grups locals Trabukatu, Berca Grup de Danses, La Colla, Escola Municipal de Tabal i Dolçaina, Banda de la Soledad, Junta Local Fallera, Centre de Música i Dansa Cabanilles, Banda dels Maristes i Algadins Grup de Danses que incorporarà com a novetat la Marxeta dels Pastors.

Per la seua banda, la Banda Simfònica d’Algemesí acompanyarà al grup de ball d’Ontinyent, Masters Ballet. També estarà la companyia Scura Plats amb l'espectacle “La Mar de B”.

El grup de teatre Malatesta estrena també espectacle en la cavalcada de reis d'Algemesí i s'incorpora a la vesprada màgica l'associació Sueños a la Obra que s'encarregaran de donar la benvinguda als reis en l'escenari amb la cançó “Nit de Reis”, al temps que oferiran un espectacle en l'escenari.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats