L'oratge a Algemesí

Avalem Experiència afavoreix la contractació de prop de 1900 persones

Al voltant de1.900 persones aturades treballaran en els ajuntaments de la Comunitat gràcies al Pla Avalem Experiència
Algemesiweb | 07/01/2018

Al voltant d'1.900 persones aturades treballaran en els ajuntaments de la Comunitat gràcies al Pla Avalem Experiència, el programa engegat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) per a millorar l’ocupació de les persones aturades aturats majors de 50 anys o que porten més d'un any en situació de desocupació.

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha fet balanç d'aquest programa i ha mostrat "la satisfacció del Servef pel bon acolliment del pla per part de les entitats locals".En tots dos casos les persones contractades realitzaran obres i serveis d'interès general en l'àmbit del municipi que són contractats i els contractes que es formalitzen hauran de tenir una durada de, almenys, sis mesos a jornada completa.

Avalem Experiència afavoreix la contractació de prop de 1900 persones 

Així mateix, ha recordat que el Servei Valencià d'Ocupació i Formació destinarà prop de 230 milions d'euros en polítiques d'ocupació per a lluitar contra les taxes d'atur que en l'actualitat estan suportant els majors de 30 anys, especialment els aturats de llarga durada de més de 50 anys.

"L'Administració és conscient que els majors de 50 anys representen un col·lectiu de difícil inserció laboral i per aqueixa raó hem consensuat amb els agents socials un pla específic per a recolzar-los en la seua cerca d'ocupació", ha assenyalat.

L'objectiu d'aquest pla és donar resposta a la situació d'emergència social que suposa l'elevada taxa de desocupació especialment en els grups de majors de 45 anys i en les persones que porten més de 12 mesos aturades. En concret, la Conselleria d'Economia estima que aquest programa d'incentiu a l'ocupació està destinades a 190.600 persones.

Avalem Experiència

Avalem Experiència s'articula entorn de quatre línies estratègiques d'actuació. La primera se centra en l'àmbit de la formació per a actualitzar la qualificació professional i, d'aquesta manera, permetre la tornada a l'ocupació. Mitjançant un pla de xoc s'oferirà atenció personalitzada i centrada en les necessitats formatives de cada participant, així com en els requeriments del mercat de treball.

En segon lloc, 'Avalem Experiència' recolzarà les iniciatives d’empreneiment i el treball autònom identificant nínxols de mercat per al desenvolupament de projectes empresarials viables i oferint assessorament especialitzat per a plans de negoci, que es complementarà amb accions d'acompanyament a emprenedors.

Un tercer eix del programa es dedicarà a l'orientació, intermediació i cerca d'ocupació mitjançant un itinerari personalitzat per a cada beneficiari que es compondrà d'activitats com a entrevistes o xarrades de motivació i que comptarà amb la supervisió d'un tutor.

Finalment, la quarta línia d'actuació es focalitzarà en el suport a la contractació, concedint ajudes per a fomentar contractes de persones majors de 30 anys i que contribuïsquen a la conciliació personal, familiar i laboral, així com a la igualtat entre dones i homes o a l'estabilitat en el treball.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats