L'oratge a Algemesí

Vandalisme a la zona de jocs del Mercat

Esmeralda Sabater es queixa de la falta de civisme i demana que s’apliquen les sancions oportunes
Esmeralda Sabater | 08/01/2018

La nostra lectora Esmeralda Sabater ens envia este fotos i fa esta reflexió al voltant dels actes vandàlics que han destrossat parts del la zona enjardinada com es veu a les fotos. Aquest és l’escrit que ens ha arribar Esmeralda Sabater:

“Bon dia i Feliç Any a tots ,excepte pota els " marranos " i els " vàndals incívics" i una vegada més a la deixadesa en l'aplicació de les ordenances municipals amb les seues respectives multes i la deixadesa de l'actuació eficaç per part de l'Ajuntament.

Així han deixat cada dia la plaça del mercat i la zona infantil.... "marranos" i vàndals incapaços de valorar el que és de tots perquè de ben segur viuen dels pares o de les ajudes. I els importa tot una " merda".

Vandalisme a la zona de jocs del Mercat 

I clar, sense que se'ls aplique la sanció corresponent, caminen fent el que els ve de gust. D'un lloc es van a un altre, mentre als altres ens costa el nostre esforç econòmic perquè es mantinga en les condicions adequades.

Pense que falta educació i conscienciació; però sobretot l'aplicació de les normatives i ordenances de convivència ciutadana, sense la deixadesa o conveniències amb les quals s'aquesta actuan

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats