L'oratge a Algemesí

Setmana de fred i pluja a Algemesí

Les temperatures mitjanes per a esta setmana segons l’AEMET no superaran els 10 graus
Algemesiweb | 04/02/2018

Comencem la setmana amb un alt risc de pluges a la nostra ciutat, segons s’indica a la previsió de l’Agencia Espanyola de Meteorologia, AEMET. Es preveuen pluges per a hui dilluns i demà dimarts i la resta de la setmana núvols i clars, però amb fred intens. A principi de la setmana les temperatures se situaran per davall dels 10 graus segons la mateixa font.

Pel que fa a la resta de la península es molt probable que el dilluns i dimarts continue l'atmosfera inestable amb precipitacions en bona part de la Península, menys probables en el terç occidental i preveient-se les majors acumulacions de precipitació en la zona cantàbrica i el nord-est de la Península. Es preveu un descens gradual de les temperatures de manera que el dimarts les gelades seran generalitzades a l'interior peninsular podent descendir les temperatures per sota de -5ºC en àmplies zones i fins i tot de -10ºC en zones elevades.

Setmana de fred i pluja a Algemesí 

Les cotes de neu poden descendir fins als 300-500 metres en general i fins i tot, ocasionalment, més en l'àrea cantàbrica. A Catalunya les cotes de neu es mantindran per sobre dels 800 metres aproximadament.

A partir del dimecres 7, és bastant probable la permanència de l'anticicló al nord d'Açores i de les baixes pressions en el Mediterrani occidental el que asseguraria la continuïtat del flux del nord sobre la Península i Balears, disminuint la probabilitat de precipitacions de forma progressiva, excepte en l'àrea cantàbrica. És possible que les temperatures tinguen fins i tot un caràcter més fred que el dels dies anteriors, amb la qual cosa continuarà havent nevades significatives en les Comunitats del Cantàbric, i fins i tot poden baixar encara més les cotes de neu. És probable que durant aquests dies amb la baixada de temperatures i la disminució de la nuvolositat siguen molt significatives les gelades, sobretot en zones de muntanya i en punts on es mantinga el sòl nevat.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats