L'oratge a Algemesí

Francisco García i Ignacio Luz guanyen el premi científic d'Algemesí

L'algemesinenca Elena Romero aconsegueix amb el premi per a joves investigadors de la Ribera
Algemesiweb | 06/02/2018

El treball presentat per Francisco García Cirujano i Ignacio Luz Mínguez ha aconseguit el primer premi de la XIII edició del premi científic tècnic d'Algemesí dotat amb 5.000 euros. El treball, que estudia els nous materials que imiten la funció d'enzims naturals per a la síntesi ecològica de fàrmacs, serà explicat pels autors en l'acte de lliurament dels guardons el pròxim 23 de febrer. El premi al millor treball per a joves investigadors de la Ribera, dotat amb 1.500 euros, ha sigut per a Elena Romero Adam, d'Algemesí.

Enguany s'han presentat 33 treballs a aquest certamen científic, dotze més que en la passada edició, dels quals huit són de joves investigadors de les comarques de la Ribera. L'alt nivell investigador que registra la convocatòria ha motivat que es concedisquen tres accésit de 500 euros cadascun d'ells a Ana Ortega i Estefanía Tarazón, Rubén Darío i Eva María Gallego. A criteri del tribunal es concedeix esment honorífic a Joaquín Calbo, Marc Coronado, Pau Lillo i Pau Muñoz.

Francisco García i Ignacio Luz guanyen el premi científic d'Algemesí 

L'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat l'elevada participació de joves investigadors valencians en aquest certamen únic que es consolida i es projecta cap al futur edició rere edició. Per la seua banda, el regidor de Cultura, Pere Blanco, ha agraït el treball del jurat i la col·laboració d'entitats com la Universitat de València com la Universitat Politècnica de València, l'Institut de recerca de la Fe, el CSIC i la Universitat Jaume I sense les quals no seria possible el premi d'investigació científic tècnic Ciutat d'Algemesí.

El jurat està format per Rosa Puchades, vicerectora de responsabilitat Social; José Pío, coordinador internacional del CSIC; Salut Botella, professora de Biotecnologia; Enrique Navarro, catedràtic de Física Aplicada; Rosa Cibrián, professora de Fisiologia; José Vicente Castell, de la Fundació per a la Investigació de l'Hospital La Fe; Pilar Campins, vicerectora d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València; Vicente Esteve, catedràtic de Química Inorgànica, els regidors Palma Egido i Pere Blanco, i l'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano. El professor d'Informàtica, Jaume Segura, és el secretari del jurat

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats