L'oratge a Algemesí

Inés, Irene i Gorka, presentats com a màxims representants de la Falla Plaça del Cid

La Comissió del Cid compleix enguany el seu 40 aniversari
Algemesiweb | 06/02/2018

El centre polivalent Verge de la Salut s'ha vestit de gala per a presentar al món faller d'Algemesí a les Falleres Majors i Presidents de la Falla Plaça del Cid, una de les comissions més nombroses de la localitat i que va comptar amb la presència d'un gran nombre d'espectadors.

Unes 500 persones es van donar cita aquest dissabte per a admirar la Presentació d'Inés Puigvert Bolinches com a Fallera Major de la Falla Plaça del Cid. L'acte, conduït per Carla Carbonell i José Espiritusanto, va estar carregat d'emotivitat. La presentació va començar amb una actuació de dansa on es narrava la història de falla que enguany compleix 40 anys.

Seguidament es va rebre l'emblema d'aquesta Comissió, el seu estendard, que precedia la presència en l'escenari del President, Antonio Maroto Jerez. A continuació va arribar un dels moments més esperats de la nit: l'intercanvi de bandes, on Sofia Grau de l'Amor, Fallera Major de 2017, li va imposar la banda que acredita a Inés com la màxima representant d'aquesta Comissió. Després del comiat de Sofia, Inés acompanyada pel nostre President van rebre una a una a totes les falleres que formen la seua Cort d'Honor.

Després de la desfilada de falleres, Antonio va acompanyar a Inés a ocupar el seu tron per a procedir a la tradicional Oberta de cortines, inspirada en l'Edat Mitjana. Dracs i guerreres medievals van ballar al ritme de Joc de Trons sobre l'escenari mentre un frondós bosc s'obria per a contemplar un majestuós castell presidit per la nostra Fallera Major, qui estava envoltada per totes les falleres de la Comissió que conformen la seua Cort d'Honor.

Després de l'emotiva exaltació d'Inés a càrrec del seu germà, Alejandro Puigvert, va tenir lloc l'adaptació de l'obra musical dels Monty Python’s titulada Spamalot, realitzada pel Grup Artístic de la Falla Plaça del Cid, i dirigida per Alejandro Puigvert. La història narrava les aventures del Rei Arturo i els seus cavallers de la Taula Redona a la recerca del Sant Grial. Un musical dins d'un musical.

En acabar l’espectacle i després de la gran ovació dels presents va arribar la part més institucional de l'acte, quan Inés i Antonio van rebre la visita de la resta de les comissions falleres d'Algemesí i de la Junta Local Fallera. La nit va finalitzar amb un sopar de gala i posterior ball.

Infantils

Pel que fa al món Infantil, va anar també el mateix escenari el que va albergar, aquesta vegada el diumenge, la Presentació d'Irene Espiritusanto Domingo i Gorka Martínez Hervás com els màxims representants infantils de la Falla Plaça del Cid per al 2018.

Els fallers es donaren cita al centre polivalent Verge de la Salut per a gaudir de l'acte, presentat en aquesta ocasió per Adrià de Maria i Lola Cuixeres. Després del pas de l'estendard infantil, la Presentació va començar amb un dels moments més emotius: l'intercanvi d'insígnies i bandes. Mario Pastor i Maria i Elena Domingo, màxims representants infantils durant el 2017, van anar els encarregats d'imposar a Gorka i Irene els distintius que els acreditaven com a President i Fallera Major de la Falla Plaça del Cid. L'acte també va servir per a acomiadar a Mario, Maria i Elena, destacant treball realitzat durant les passades falles.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats